torsdag 12 maj 2011

Kanondag utanför Hasslö

Vi lyckades idag ta ta två fina laxar på ca 10kg/st. Det bästa av allt är att båda fastnade på film och att vi lyckades återutsätta båda utan problem. Känns jävligt gott! Bilden nedan är tagen från en av filmerna.
Vi kör med enkelkrok och knutlös håv Fox Rage så att returneringen av laxen skall gå så snabbt och skonsamt som möjligt. Vi har kört med enkelkrok i tio år utan att tappa någon lax under drillning.
I morgon blir det troligtvis slappardag med ett besök i Mörrum med glassätning. Därefter ett pitstop i bästa trollingbutiken i Sverige nämligen Fiskeshopen. En gammal tradition vi har! Vi har över 30Gb filmmaterial att redigera så någon film samt trailer dyker nog upp på din skärm inom kort!

Återutsatte precis en tia!

Känns inte helt fel!

tisdag 10 maj 2011

Bra fiske på Hasslö

Verkar som om det är mycket fisk utanför hela blekingekusten nu. Våra fiskar vägde ca 8.5, 9.5, 9.5 samt 11kg.

I morgon tar vi det lugnt och testar lite nya platser och beten. Om vi får fisk eller ej spelar inte så stor roll längre.

Skitfiske!

4 laxar i båten

Fina fiskar runt tio alla. Efter 4 fiskar på exakt samma ställe valde vi att bryta och åka hemåt kl 12:30. Hade vi kört över samma pos igen så hade vi garanterat fått mer fisk. Men vi har allt på film inkl ett dubbelhugg! Skall bli skoj att se!



söndag 8 maj 2011

Vad är en finne utan en riktig kniv?





Vi kan det här!

Lax på ca 13-14kg! Vi kör vidare!



Notera långlinekroken på hjällocket!

Ingen uppväxare inte!

Vandrare Skall det vara! Nu tar vi en till!





Nu kör vi!

Helt ensamma på havet och inte en båt i sikte! Blir bra det här!
Körde ett kort em pass igår och en näbbis blev det. Finns det näbbgädda så finns det lax!




söndag 1 maj 2011

Det blev lite lax till slut

Skam den som ger dig. Två snabba innan vi skulle plocka upp, en på ca 5 och en liten. Nu har vi fiskat in oss iaf. Om en vecka är vi tillbaka. Då jävlar!




På väg